TALENT-IN-PRAKTIJK

Voor wie met mensen (groot of klein) werkt, hen wil begeleiden en helpen groeien, ben jij het instrument. Om als coach en therapeut zo zuiver mogelijk te klinken dien je dat instrument (jij dus) regelmatig te stemmen.

Je staat mensen bij in hun groei naar volwassenheid (in de brede zin van dat woord) en om dat werkelijk te kunnen doen ben je verantwoordelijk voor het bewust bezig zijn met je eigen groei naar volwassenheid.

Dit heeft verschillende facetten zoals:

  • Een volwassen praktijk opbouwen en dragen
  • Een gezonde financiële basis leggen
  • Een volwaardig aanbod bieden
  • Een professionele ontwikkeling waarborgen

En de in mijn ogen belangrijkste voorwaarde is dat je je blijft ontwikkelen tot een emotioneel en geestelijk volwassen coach en therapeut. Dat betekent dat je steeds opnieuw in je eigen binnenwereld stapt, in je eigen geschiedenis, je familiesysteem, je pijn en je vreugde aangaat en in de spiegel van je eigen ziel durft te kijken.

 

Mijn werk met het Talentenspel is aanwezig zijn voor mensen die de moed hebben om in hun eigen spiegel te kijken.

Daar vind je je talenten.

Daar voel je de kracht om de koning/in van je eigen innerlijke koninkrijk te zijn.

Daar verbind je je met jouw levensmissie.

En daarmee leg je een stevig fundament onder jouw praktijk, je professioneel handelen en bovenal onder je eigen volwassenwording. Zo word je die stevige coach met een uniek aanbod en ben je vindbaar voor ieder die bij jou moet zijn.

 

Kom je bijscholen in de TALENT-IN-PRAKTIJK workshop van 1 dag.

Met 6 tot 10 collega’s duik je in je eigen koninkrijk en zet je je talenten verder op koers, voor jou persoonlijk èn voor je praktijk, onder de bezielende begeleiding van Michèle Wattel, senior coach/therapeut/trainer en medeontwikkelaar van het Talentenspel.

 

Waar?
Waar?

Den Haag

Wanneer?
Wanneer?

vrijdag
07-02-20

Tarief
Tarief

€ 195
ex btw