Reviews

Anderen zeggen dit over de workshops van Janina:


Ik heb, samen met een aantal studiemaatjes van de opleiding Kindercoaching, de workshop Coachee! bij Janina gevolgd. Janina creëert een vertrouwde, laagdrempelige en ontspannen sfeer door haar congruente houding. Ze combineert theorie en praktijkvoorbeelden op een humoristische wijze, waardoor haar verhaal goed te volgen is en beklijft. Ik heb een hele gezellig, leuke, leerzame dag gehad.
Judith v.d. Bogert-Hofstede
Ik heb veel gehad aan de workshop. Veel informatie over hoe je hooggevoelige kinderen in je klas kan herkennen, maar nog belangrijker; hoe je ze kan begeleiden op school. Ik heb veel praktische tips gekregen, die ik meteen toe kon passen in mijn lessen de volgende dag! Erg prettig! Ook was er ruimte om leerlingen even kort te bespreken, zodat Janina mee kon denken over hoe je deze kinderen het beste kan coachen en helpen. Kortom een waardevolle en zeer geslaagde training!
Yvonne, leerkracht groep 7

Omdat Janina zelf ervaringsdeskundige is én een enorme hoeveelheid theoretische kennis heeft, gaat de coaching écht werkelijk over het echte leven en niet over tips en trucs die niet doorleefd of niet realistisch zijn.
Eva Keeris