DE PRAKTIJK VAN JE DROMEN

Je gooide het roer om en volgde een (kinder)coachopleiding. Eindelijk doen waar je hart naar uitgaat: werken met kinderen. Je opleiding is afgerond, je bedacht een naam en schreef je praktijk in bij de Kamer van Koophandel, en toen…

 

Urenlang surf je op internet om te kijken hoe andere kindercoaches dat doen. Wat zet je op je website? Wat moet je met social media? Hoe kom je aan klanten?

Mensen die ernaar vragen, vertel je dat je aan het opstarten bent, een praktijkJE hebt. Intussen schaaf je nog wat aan je websiteteksten en volg je weer een paar webinars. Iedereen heeft het over je ideale klant, zichtbaar worden en een strategisch productaanbod. Moet dat echt allemaal? En, HOE dan?

Stel je nu eens voor dat jij precies weet hoe die droompraktijk van JOU er uitziet en hoe je die waar kunt maken! En dat je zichtbaar worden ineens niet meer zo’n issue vindt omdat wat je doet jou past als een comfortabele jas!

 

Tijdens de workshop De kindercoachpraktijk van je dromen laat ik je zien welke eenvoudige businessstrategieën jou helpen een praktijk te bouwen die helemaal bij jou past. Zodat jij juist die ouders en kinderen gaat aantrekken waar jouw vlammetje harder van gaat branden.

 

Ik deel met je wat werkt en wat niet werkt. Je mag mij het hemd van het lijf vragen. Praktische tips, schrijfoefeningen en het maken van een visionboard wisselen elkaar af.

 

Aan het eind van deze workshop ga jij naar huis met….

  • Een kraakhelder beeld van jouw droompraktijk
  • Een haalbaar en effectief stappenplan om jouw praktijk te doen slagen
  • Hernieuwde energie, een niet te stuiten enthousiasme en een vastberadenheid waar je ‘U’ tegen zegt: ja laat je niet langer tegenhouden en komt in beweging!
  • Een rotsvast vertrouwen dat ook voor jou een succespraktijk is weggelegd.

 

Klinkt dat goed? Meld je dan aan, weet je welkom!

 

Waar?
Waar?

Voorschoten

Wanneer?
Wanneer?

dinsdag
19-11-19

Tarief
Tarief

€ 59,=
ex btw

Marlies van der Hout
Deze workshop wordt gegeven door Marlies van der Hout.

Haar missie: het gat dichten tussen het afronden van een coachopleiding en een succesvolle praktijk.