COACH DE COACH

Omdat je zelf de belangrijkste tool in je praktijk bent, verdient jouw proces en welzijn aandacht. Zodra jij je niet bewust bent van hoe het nu écht met je gaat, heeft dit direct effect op je praktijk en in het contact met je klanten.

Dit is een verantwoordelijkheid die je serieus moet nemen. Voor jezelf, maar ook voor je klanten. Zij verdienen de beste coach die jij kunt zijn. Eens?


  • die ene beer op de weg laat zich maar niet wegjagen (danwel temmen of omhelzen)
  • je wilt een bepaald thema onderzoeken dat je nu vaak in je leven en/of praktijk tegen komt
  • je wilt meer weten over hooggevoeligheid en hoe je hooggevoelige klanten beter tot dienst kunt zijn
  • je wilt een begin maken in systemisch coachen
  • je wilt weten hoe je klanten in rouw beter tot dienst kunt zijn
  • je hebt behoefte aan een kritisch iemand die je een zetje in de rug geeft (lees: schop onder je kont geeft)Coach de coach is in twee vormen af te nemen: Het uurtarief is € 60 en een strippenkaart van 5 uur coaching heb je voor € 275 (beide bedragen ex btw)

Mocht je met een collega of een intervisiegroep een bepaald thema of onderwerp onder de loep willen nemen, is dit ook mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Lees hier de ervaring van Marieke:

Ik had behoefte aan een gesprek met iemand die hetzelfde werk doet. 

Ik mis soms een klankbord of een voorbeeld. Iemand die met dezelfde thema’s werkt. Iemand die al verder is dan ik met waar ik graag naartoe wil groeien. 

Ik volgde Janina al een tijd online en besloot het haar te vragen. Of we een keer konden kletsen, of ik haar vragen mocht stellen. 

Ik kreeg meteen een fijne reactie! We hebben in twee keer ruim twee uur via face time gepraat. Naast veel herkenning en gelijkwaardigheid kreeg ik ook veel praktische en fijne tips. Werkvormen, concrete voorbeelden, meedenken, uitwisselen, enz. 

Janina is een fijn mens. Echt, open en eerlijk. Een mentor waar je je gelijk bij op je gemak voelt en waar je iets van kunt leren. Ze deelt open over haar successen maar ook over haar worstelingen.

Mij heeft het geholpen te zien waar ik al verder ben dan ik dacht. Waar ik in wil groeien en dat dat soms minder groots is dan ik denk. Ik heb weer een paar leuke goeie praktische werkvormen erbij. Maar vooral was het gewoon een heel fijn open gesprek met een collega die ik zeer waardeer als mens en in hoe ze werkt. Mooi om daar wat van te kunnen leren!